Wedding : Nazirah & Nurulhilal

Views

Assalamualaikum


Sana sini, itu ini dikisahkan menjadi satu bulan yang padat dengan kenduri kawin kawan-kawan, sedara -mara, sepupu-sepapak. Bulan yang paling jimat duit aku..hahaha statement budak yang nak simpan duit  banyak-banyak. ^_^

Sejak dua menjak nie, miss fara kerap juga balik kampung, al maklum la bulan February kan bulan makan free.hihihi..so balik  menambahkan lagi berat badan, oh tidak. Actually ada banyak wedding kawan-kawan yang tak dapat nak attend. Biasalah kekangan masa org cakap. Tapi dalam hati miss fara amat terkilan sebab terlepas peluang jumpa teman-teman lama, mungkin kita tiada jodoh nak jumpa kan. Next time insayaallah boleh ketemu.

Tahniah Puan Nazirah & Hilal. Selamat pengantin baru semoga kekal bahagia hingga ke syurga. Di kurniakan anak yang soleh dan solehah. Doakan untuk miss fara moga cepat naik pelamin bahagia. Tapi egat wedding miss fara u all kena attending awal okew. Mai tolong apa yang patut..hihihi

Hati ketawa riang  nak p teman  Nazirah mekup dengan kawan-kawan yang lain. First time p teman member mekup, sebelum nie p dok teman akak ja..hmmm sangat teruja time sampai dekat Butik Pengantin Busana Fitri. Masyaallah ramai giler pasangan pegantin  tengah tunggu giliran masing2.Nasib la kita orang sampai awal.Tunggu punya tunggu akhiryer settle juga mekup Puan Nazirah..taraaaaa..nunnnnnn tgk bawah readers.

Yes!!! dah ciap mekup, jommm balik (pengantin tak sabo nak jumpa husband..ngeee)


Okew dah sampai, wow sampai jer orang dah ramai kot..miss fara diberi tugas untuk payungkan pengantin, Al maklum la time ginie memang Hot kot !!!


Me bersama orang penting dalam  majlis nie..hihihi


 Gegirl pink + purple bergabung Meletop bebbbb....^_^


Outdoor: Me pon interframe juga..


Kini group kami bersatu kembali peaceee yorr
Politeknik Kulim tetap dihati <3


Auww awat muka cek macam tooo, hahaha buat2 poyoss
(Me n Expoly Arau Perlis)



Selamat pengantin baru Puan Nazirah & Nurulhilal -_-, miss fara harap u all epy2 selalu, bahagia hingga ke akhir hayat.amin


Tenkiu for reading my entry :)

11 comments:

  1. miss fara cepat2 lah naik pelamin.amin :)

    ReplyDelete
  2. amin..mudah mudahan thn dpn..tp kna amik berkat sama cik eyra dulu thn nie..huhuhu

    ReplyDelete
  3. cantiknya pengantin.slm knl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. morning siti..pengntin mmg cun..naik org ckp..hehehe..salam kenal juga...^_^

      Delete
  4. Cantik pengantin...Tahniah & selamat pengantin baru buat kawan cik fara..moga kekal bahagia till Jannah..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq lily comel..amin moga diorang kekal bahagia..

      Delete
  5. mggu ni and depan pun ramai org kawen..cuti sekolah kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. elya roza aha musim knduri kan..ulang alik pegi knduri orang ja..hehehe

      Delete
  6. selamat pengantin baru buat mempelai... :)
    yg tolong payungkan pengantin tu bila pula? hihihihi..

    www.jaakechik.com

    ReplyDelete
  7. Выбирай! индивидуалки Москва реально Красивая, стройная и гибкая, ненасытная в любви. Мое сексуальное изящное тело и пылкий темперамент доведут Вас до изнеможения. Комфорт, хорошее настроение и приятный отдых Вам гарантированы! Нежная и обаятельная, созданная для любви, девушка, обожающая секс, ждет встречи с Вами.

    ReplyDelete

 

All Right Reserved | Copyright 2013 © Miss Fara. Designed by Ayu Barbydol