Peplum Oh Peplum

Views

Assalamualaikum......

Mula-mula sekali miss fara bersyukur sangat dapat diberi peluang untuk berbloging kembali. Sebelum too izinkan saya menggunakan nama Miss Fara. Terima kasih semua follower yang sudi mai datang ke blog saya mahupun yang tak pernah singgah..huhuhu tak per miss fara tak kisah, yang penting  miss fara hepy (syok sendiri) ngeee..semasa miss fara berdiam diri, ada tak yang rindu?..oh ade ekk..ok tengs..^_^

Baiklah weekend day yang lepassss (tudiaaaa dah lama kottttt baru nak story), miss fara sama family kakak kuar jejalan pegi Pantai Merdeka, makan2 angin, pastu balik. Yang nak dijadikan cerita bagaimna Si Hitam MPV boleh bergerak ke sana. Hmmm tak payah nak heran la miss fara, dalam hati sonok kan dapat kuar jejalan sebenaqnya. Sampai ajer dekat Pantai Merdeka terus pandang & cakap dekat akak awatla banyak kereta nie, depa buat apa too..n then terus fikir memikir, rupa-rupanya ada program perwira clup PWC. Macam mana boleh terlupa, kan pagi tadi abang aku dah gtaw ada program  PWC area pantai merdeka huhuhu..maaf cepat lupa.. Berbalik kepada tajuk Entry, motif sebenarnya nak citer pasal miss fara first time mengayakan Peplum Oh Peplum. Yang dok p melalut kot lain too kenapa..haha

Nak taw lebih terperinci jom kita terjah kat bawahhhhhhhhh

My family kakak ^_^

  Auwwww cakk.. me n my peplum..first pakai rasa tak selesa coz macam ada orang memerhati


Even Perwira Club PWC kedah. Tercari-cari di mana abagku berada, oden tak nampok lorrr..hmmm lantak la da kt mana pon hahaha


Seiring dan sejalan, seindah bunga ditaman...
me n my sis yang paling rapat, akrab and senang berkongsi masalah..:)


Penutup entry bersama si gadis cantik manis, ayu menawan,, manja, cute miut, lemah lembut, kelakar, mudah bergaul dengan rakan-rakan sekeliling and peramah.
bubye jumpa lagi di lain entry yg lebih menarik...
ok daaaa....



Tenkiu for reading my entry :)

5 comments:

 

All Right Reserved | Copyright 2013 © Miss Fara. Designed by Ayu Barbydol