Terima Kasih Ku Ucapkan Padamu

Views

Assalamualaikum

Selamat petang semua, haloo-haloo ada orang ke tak nie..korang rindu Lovehunter tak? Eh mesti la rindu kan..sekian lama tak berbeloging..petang nie semangat nak menaip mai sekelip mata..hmm apa lagi, balik rumah, on pc terus menaip!! xmaw tunggu lama2 nanti mood nak berbelog dibawa arus kemalasan pulak..okey petang yang indah lagi nyaman ^_^.aha sebut jer pasal makan free, terus Go On jer.Betol ker 
Bohong? Ahak2 poyos la pulak.

2/12/2012- Eh ada apa dengan tarikh e2? Hohohoho buat Tanya pulak diyes nie..opss sebelum too nak ucapkan time kasih dekat akak saya sebab bawa adik kamu n family kamu jejalan at AEON JUSCO PERDA SEBERANG PERAI JER..^_^....Weekend Day yang tidak dijangka. Bukan senang nak kuar jejalan dengan akak saya yang sorang nie..(sory banyak sangat akak :p). Sampai jer shopping Mall? Terus bagitaw  dekat akak, japgi kita kita masuk dalam jusco ek nak tengok2 ada apa yang menarik. Akak jawab? Taw dah mesti nak tengok baju la too?..ahak2 lawaknya..hatiku ketawa riang..PEACE YORR..Okeyh buang sifat berangan nak beli baju, Jom kita p makan dulu..Terjah Secret Recipe ^_^ yahoooo

Open the door- Kami bertiga terus terjah, yang best yer e2 dua orang budak lagi sempoi ciap p posing lagi yowww...^_^ Gara2 demam bola semalam..


Posing lagiii..: P


Banana Split Ice Cream..yummy2



Ice Blended Mocha Espresso


 My sister with Afif ^_^


Snap oh Snap, ceriakan hidupku...lalalala


Hmmmm acu tak bagi makan lagi coz nak snap dulu..hehehe

Okeyh selamat menjamu selera
jumpa lagi..
daaaaa


Tenkiu for reading my entry :)

3 comments:

  1. sedapnya.nanti bila2 kita g makan banana slip nakkkkkk

    ReplyDelete
  2. yup cedap!! bila nak p nie..wait bajet balik genting la..huhu

    ReplyDelete
  3. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Saat terjatuh, jangan lupa bahwa engkau pernah berdiri;Saat berduka,jangan lupa bahwa engkau pernah bahagia.Bangunlah,kamu pasti bisa.

    ReplyDelete

 

All Right Reserved | Copyright 2013 © Miss Fara. Designed by Ayu Barbydol