Views
Wedding My Friend's Hakimah & Fikri 

Second Day


Assalamualaikum semua,  selamat berhujung minggu teman-teman sekalian...apatah lagi kalau cuti sebulan..(ayat nak tenangkan jiwa yg tak tenteram) hmmm pakai pokai la aku..kikiki. okayh Dah lama xupdate blog, rindu semakin memanggil untuk menulis blog, maklumla dah lama xbercoretan..sory la masa tak izinkan sy menulis..opss sory sebenarnya saya nk sambung citer pasal wedding member  Part 1 <----- okew kalau yang dah baca, orait la..bagi yang belom ? terjah cepat..opss mesti korang tertunggu kan..manalah part 2 nie belom timbul2 lagi..hehehehe..acececehh ada apa dengan entry Part 2 nie...Erm ada la....> orang penting 2..seperti biasalah kalau kenduri kawin mesti ada pengapitkan disisi raja sehari.tol tak? Tapi yang bestyer pengantin nie pon dah basi la.saya baru nk update..huhuhu ada aku kisah..ngeeee..Okayh tak nak la story panjang2, jom kita terjah, ada apa dibawah nunnnnn...

Si pengapit terjun, tetiba aku yang kena jadi pengapit..ohhh tidak terpaksa kot..^_^


see this picture, pengapit yang yang tak sedondon, carca merbaa..nasib la cun juga kan ahak3..<3


Lalalalalalala boleh makan lauk sedap2 kowt..jangan jelous ek teman2 ku yg tengah snap picture too...:)


Lepas makan kenyang2 , aku pulak yang kena jadi kamera-women..kess  buli nie..hukhuk


cun ^_^


Kami ber3 sehati sejiwa, kesana kemari, hujan panas, tapi kami tetap setia walaupon berjauhan...
perhhh cun abiss kowt..

:)


Tenkis kawan2 datang wedding kimah, lepas nie giliran sapa pulak ek..:)


Last picture...Selamat Pengantin Baru KIMAH & FIKRI, semoga kekal ke akhir hayat
amin..

sekian wassalam..


Tenkiu for reading my entry :)

4 comments:

 

All Right Reserved | Copyright 2013 © Miss Fara. Designed by Ayu Barbydol