Segmen : Follower Pilihan Niera

Views
Assalamualaikum, 

selamat bekerja--->bagi yang bekerja okew..:)..opss hari ini hari kerja kew..huhuhu. Semangat betol saya nak update Entry bertajuk Segmen Follower Pilihan Niera..saya pon first time nak join, gementar jg nie..ahak3.So korang apa wait lagi, Jom terjah bloger yang cute di bawah..
Faster, faster, faster..:)
korang Touch sini ek


syarat wajib:
*blogger malaysia
*follower blog Aisyah Humaira' (walaupun terpaksa sebab ni kan segmen follower niera..hihi)
*Like fanpage niera *buat entry bertajuk  syarat wajib:
*blogger malaysia
*follower blog Aisyah Humaira' (walaupun terpaksa sebab ni kan segmen follower niera..hihi)
*Like fanpage niera *buat entry bertajuk Segmen : Follower Pilihan Niera 
*letak banner dan linkkan ke entry ni
*letak link entry anda dalam kotak komen

p/s:
tarikh akhir : 22 JUN 2012 
SENARAI NAMA PESERTA
pemilihan berdasarkan blog yang ringan,tak serabut dengan gadjet yang bertimbun dan menarik hati :)
3 follower akan terpilih dan blog mereka akan direview selama 2 MINGGU :)

terima kasih ^^


Tenkiu for reading my entry :)

3 comments:

  1. dr segmen yg same..jemput singgah blog sy..dh follow awk..

    http://mammadanish.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  2. tq dear, slmt dtg my folower sdi n dri segmn yg sama..:)

    ReplyDelete
  3. jom sama2 kita terjah mereka yang dah join dan follow mereka !!

    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

    ajak ramai2 dan jangan lepaskan peluang jadi top referral! ♥

    ReplyDelete

 

All Right Reserved | Copyright 2013 © Miss Fara. Designed by Ayu Barbydol