Views
Koleksi

Assalamualaikum
Selamat petang, selamat berhujung minggu.....
Hai u'll, weekend day datang lagiiii, entri kali sangat ringkas, padat ek, n then xlarat lor nak nak berceloteh banyak sebab gantok..huhuhu..bosan kan benda yang sama berulang kali, buat kerja rumah, makan, tengok tv, tidur,facebook, borak2 dengan family, hmmmm lagi indahnya bila dapat keluar pergi shopping kew, jalan2 with member kew? Best kann...=D ...takpewlah drpd membuang masa, baik aku mengemas barang2 yang tak patut dikemas..barang apakah itu, jeng3!!!. 


Nindia sebahagian koleksi yang ada bersama, tak pakai sangat pon. Kalau rajin bawu pakai. Sayang sebenarnya nak pakai takut rosak, takut calar..hehehe. Gpon semua barang too orang bagi taw, bukan beli taw...by the way tengs to u all yg bagi semua 2..Sebab 2 la dok simpan dalam kotak besi yang tak berkunci supaya cepat cikit nak open..hahahaha xlawak pon..peaceeee ^_^
tamat sudah entri kali nie 
salam 
daaa...


Tenkiu for reading my entry :)

2 comments:

  1. FJ: Banyak org bg lol, tp xpakai pon, simpan jer dlm kotak..huhuu

    ReplyDelete

 

All Right Reserved | Copyright 2013 © Miss Fara. Designed by Ayu Barbydol