Views
Home Sweet Home, watching Saffiya at TV9

Betul la kan pepatah melayu mengatakan “Rumahku Syurgaku” tidak boleh dibanding dengan Hotel-Hotel yang ada kt Malaysia nie, ibarat dalaman kondo, luaran setinggan, lebih gah lagiiiii =).Bahagiakan dapat duduk kt umah sendiri(rumah ibu bapa), erm owang putih cakap ape home sweet home heee.Cuba korang bayangkan, aku dah bayang nie, kadang kala bangun pagi mak akan kejutkan, pastu dihidangkan breakfast  depan mata. Erm makan pulak ramai-ramai dengan family<--------------- bukan selalu nak bermanja dengan mak kan, maklum la anak bongsu kesayangannyew, Tapi naluri ibu kita  nie semua sama kan, kasih sayang yang diberikan kepada anak-anakyew sangat adil. I Love Mum !!!! perhhhh rasanya dah terkeluar daripada story nie. okew2 berbalik pada title di atas, secara tidaj sengaja aku menonton Saffiya di TV9, best juga ek tajuk minggu nie.Diorang citer pasal designer fashion sekarang nie especially gegirl. Pelbagai fashion yang diperagakan, ditonjolkan zaman lor nie, aku sendiri pon terpikat tengok fashion sekarang.
Anyway, sebenarnya nak kongsi dengan korang, mana taw kan, maybe ada yang tak sempat tonton coz pegi riadah kew? tapi korang boleh layari laman web http://www.rnrconcept.com atau nak berfacebook dengan diorang kew rnrcollection. Rnr Collection menyediakan maxi skirt n maxi dress dan 2 jew kot. kalau ikutkan hati macam nak pm untuk makluman lanjut.Becouse memang cantik la maxi skirt n maxi dress 2..eeeee geramyew.
Selain itu u’ all boleh folow  http://adreesya-cute4u.blogspot.com merupakan design shawls, jemputlah masuk, lihat2, tengok2 yang mana berkenan dihati masing2.


Tenkiu for reading my entry :)

1 comment:

  1. safiyya, prgram menarik untuk semua wanita ;)

    ReplyDelete

 

All Right Reserved | Copyright 2013 © Miss Fara. Designed by Ayu Barbydol